(26.8.2024....MHA... )   13.Pulya Festivali'nin son gecesi, Yeniboğaziçi Festival Alanı Amfi Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen coşkulu bir etkinlikle taçlandı.Gecenin açılışını Retro Çalgıcıları yaptı.Dinamik sahne performansları ve enerjik repertuarlarıyla seyircileri büyüleyip festivalin havasını zirveye taşıdılar.


Ea8

Ea11


Ea2

Retro Çalgıcıları’nın ardından sahneye çıkan ünlü Türk sanatçısı Emre Altuğ, festivalin finalinde unutulmaz bir konser verdi. Altuğ, performansında hem eski hem de yeni şarkılarıyla büyük bir beğeni topladı.


Ea3

Konser sırasında, elde edilen gelirlerin bir kısmının, "Şampiyon Melekler" projesi için yapılacak okula bağışlanacağını duyurdu. Bu bağış, Altuğ’un sosyal sorumluluk projelerine olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Ea10

Emre Altuğ, sahne performansı sırasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) uluslararası alanda tanınması için daha fazla çaba sarf edilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Karpaz bölgesinin doğal güzelliklerine dikkat çekerek, bu bölgenin herkes tarafından görülmesi gereken bir yer olduğunu ifade etti.

Ea7

Ünlü sanatçı Emre Altuğ’a, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir tarafından çiçek takdim edildi. Başkan Demir, geceyi renklendiren performansı için Altuğ’a teşekkür ederek, "Emre Altuğ'u Kıbrıslı sayıyoruz," ifadelerini kullandı.

Ea4

Ea6

Festivalin son gecesi, Retro Çalgıcıları’nın enerjik performansları ve Emre Altuğ’un etkileyici konseriyle büyük bir başarıya imza attı. Etkinlik, katılımcılara keyifli anlar yaşatırken, Yeniboğaziçi’ndeki festivale olan ilgiyi bir kez daha pekiştirdi.  (MHA)

Ea5

Ea1

Editör: Fatoş Dalcı