Kıbrıs

ÜÇ AYRI TRAFİK KAZASI: YARALILAR HASTANEDE

20 Eylül 2024 tarihinde, Boğazköy, Cihangir ve Güzelyurt'ta meydana gelen üç ayrı trafik kazasında yaralanan sürücüler hastaneye kaldırıldı.

Boğazköy'de Motosiklet ve Araç Çarpıştı
20 Eylül 2024 tarihinde saat 09:00 sıralarında, Boğazköy Atatürk Caddesi üzerinde Furkan ÖNEM (E-22) yönetimindeki LS 051 plakalı salon aracın dikkatsiz bir şekilde sağa dönüş yapması sonucu, karşıdan gelen Ufuk UÇAK (E-23) yönetimindeki JH 497 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Ufuk UÇAK, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağ el bileğinde kırık teşhisi kondu. Tedavi sonrası müşahede altına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Cihangir'de Motosiklet Kazası
Aynı gün, saat 11:00 sıralarında Cihangir Naci Talat Caddesi'nde, Hüseyin KİRİŞ (E-64) yönetimindeki HU 534 plakalı motosiklet, yol kasisini geçtikten sonra dikkatsizliği sonucu hakimiyetini kaybederek düşmesi sonucunda yol ortasında kayboldu. Yaralanan sürücü, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak Ortopedi Servisi’nde müşahede altına alındı. Bu kazanın da soruşturması sürmekte.

Güzelyurt-Akçay Anayolu'nda Araç Çarpışması
20 Eylül 2024 tarihinde saat 11:30'da, Güzelyurt-Akçay Anayolu üzerinde, Güren KASAP (E-60) yönetimindeki ZPM 756 plakalı salon araç, Saldam Petrol önünde dikkatsizce sağa dönüş yaptı ve karşı yönden gelen Yusuf USUL (E-51) yönetimindeki KP 201 plakalı araca çarptı. Yusuf USUL, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Bu kaza ile ilgili de soruşturma devam ediyor.