Gündem

GAZİMAĞUSA-İSKELE ANAYOLUNDA MEYDANA ÖLÜMLÜ KAZA İLE İLGİLİ TUTUKLANAN ŞAHIS TEMİNATA BAĞLANDI

Gazimağusa-İskele anayolunda meydana gelen ölümlü kazayla ilgili tutuklanan Kemal Dora teminata bağlandı.

(7.10.2024...MHA...)  Gazimağusa-İskele anayolunda meydana gelen ölümlü kazayla ilgili tutuklanan Kemal Dora teminata bağlandı.

Mahkemeye 100 bin TL teminat yatırdı.

Gazimağusa-İskele anayolunda, 3 Ekim’de meydana gelen ve Zehra Karaman’ın ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili tutuklanan Kemal Dora, teminata bağlandı. Kemal Dora bu sabah mahkeme huzuruna çıkartılarak 100 bin TL nakdi teminata bağlandı.

Mahkemede müfettiş muavini İsmail Yağız, zanlının 3 Ekim’de, Gazimağusa-İskele anayolunda, yönetimindeki GF 096 plakalı salon araç ile Mağusa istikametinden İskele istikametine doğru seyrettiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu korkuluklara çarpıp takla attığını belirtti.

İsmail Yağız, kaza sonucu Zehra Karaman’ın yaşamını yitirdiğini, araçta yolcu olarak bulunan Mahmut Yılmaz’ın ise ağır yaralandığını belirtti ve mahkemeden zanlıyı teminata bağlamasını istedi.

Mahkeme, zanlının KKTC dışına çıkmaktan men olunmasına, 100 bin TL nakdi teminat yatırmasına ve 1 KKTC vatandaşı kefilin 700 bin TL’lik kefalet senedi imza etmesine emir verdi.(MHA)