Gündem

YENİBOĞAZİÇİ’NDE UYUŞTURUCUDAN YAKALANAN ZANLI GÜN TUTUKLU KALACAK

Yeniboğaziçi’nde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, M.H.(E-26)’yı anayolda yaya olarak yürüdüğü sırada şüpheli hareketler sergilemesi sonucu tutukladı.

(9.10.2024…MHA…) Yeniboğaziçi’nde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, M.H.(E-26)’yı anayolda yaya olarak yürüdüğü sırada şüpheli hareketler sergilemesi sonucu tutukladı.
M.H. aleyhine soruşturma maksatlı 2 gün tutukluluk emri temin edildi. Mahkemede meseleyle ilgili olguları NKÖM görevli polis memuru Erkan Çelik anlattı.
Erkan Çelik, zanlıyı 08.10.2024 tarihinde, saat 12:00 sıralarında, Yeniboğaziçi’nde anayol kenarında yaya olarak tespit ettiğini söyledi.
Çelik, M.H.(E-26)’yı şüpheli hareketler sergilemesi sonucu, üzerinde ve tasarrufunda bulunan el çantası içerisinde yapılan aramada; yaklaşık 5 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde içeren kağıt parçaları ve yaklaşık 1 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi bularak emare olarak aldığını anlattı.
M.H.’yi zapt ettiği emareleri incelemeye göndereceğini belirterek, mahkemeden henüz tamamlayamadığı tahkikatını salimen tamamlayabilmek için zanlı hakkında tutukluluk emri talep etti.
Mahkeme talebi uygun buldu ve zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.(MHA)