UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu'ndan 49. Yıldönümü Mesajı

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, partinin 49. kuruluş yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinde önemli rol oynayan UBP’nin köklü geçmişi ve güçlü yapısıyla zaferden zafere koştuğunu vurguladı.

Hasipoğlu, son günlerde Meclis’te yaşanan sorunlara dikkat çekerek, partinin kişisel hırslar ve siyasi hesaplar nedeniyle haksız yere zayıflatılmaya çalışıldığını belirtti. Genel Başkan Ünal Üstel’in liderliğindeki kurultayın ardından, partinin iyi niyet ve yapıcı tutumlarına yönelik olumsuz davranışların kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Ayrıca, UBP’li vekillerin, Ulusal Birlik Partililerin oylarıyla seçildiğini hatırlatarak, “Görevleri halk için yasa yapmaktır” dedi. Tarih boyunca UBP’nin güçlü bir yapı olduğunu ve üyelerinin gerektiğinde koltukları geri almayı bildiğini vurguladı.

Son olarak, Hasipoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin 49 yıllık geçmişini birlikte daha ileriye taşıma inancıyla, tüm üyelerine ve Kıbrıs Türk halkına teşekkür etti. “Birlikte daha güçlü ve özgür yarınlar için mücadeleye devam edeceğiz” ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.

Editör: Süleyman Besler