Gündem

RİVERSİDE LİFE RESİDENCE DÜN GECE GÖRKEMLİ BİR TÖREN İLE AÇILDI

(16.8.2024..MHA.. ) 36 ay önce Ahmet Noyan ve Ali Kömürcügil'in öncülüğünde inşasına başlanan Riverside Life Residence, dün akşam görkemli bir törenle açılışını gerçekleştirdi.

İskele bölgesinin en prestijli bölgesinde yer alan bu modern yaşam merkezi, konut sakinlerine benzersiz bir yaşam standardı sunmayı hedefliyor. İçerisinde barındırdığı birçok seçkin marka ile dikkat çeken Riverside Life Residence, insanlara konforlu bir yaşam alanı sunuyor.



Kömürcügil Construction direktörü Ali Kömürcügil yaptığı açılış konuşmasında “Bugünkü hayallerimizi gerçeğe dönüştürmenin huzuru ve özgüvenini sizlerle birlikte paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.



Kömürcügil’in konuşmasının ardından söz alan Noyanlar Group direktörü Ahmet Noyan yaptığı açılış konuşmasında “36 ay önce eşimin doğum gününde bir söz verdik.Pandemi dönemi imar kanunu yasaklarıyla birlikte zorluklara karşı bu gururu ortağımla birlikte yaşamaktayız.Hayali bir proje değil hayata geçen projelere imza atmaktan zevk alıyoruz.Allah bize nice güzel günleri nasip eylesin,birçok daha projemiz var.Projemizin Long beach bölgesine hayırlı olmasını dilerim. Tüm çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese içtenlikle teşekkürlerimi sunarım “ dedi  (MHA)