Yeni nesil Türk rapçilerinden MotiveErenköy-Karpaz 1. Yaz Festivali kapsamında düzenlenen konserde toplanan seyirci sayısı ve ışık sistemini beğenmemesi nedeniyle sahne almadı. Erenköy-Karpaz Belediye Başkanı Dr. Hamit Bakırcı konu ile yaptığı açıklamada Motive’nin sahne almamasıyla ilgili çok sinirli olduğunu ve “yasal boyutta gerekli ne varsa da yapacağız. Hakkınızı onlara yedirmeyeceğiz” dedi

Erenköy-Karpaz 1. Yaz Festivali’nde sahne almak için adaya gelen yeni nesil Türk rapçilerinden Motive, etkinlikte kendisi için toplanan seyirci sayısı ve ışık sistemini beğenmemesi nedeniyle sahne almadı.

Motive’nin etkinlikte sahne almaması, katılımcıları ve organizatörleri büyük hayal kırıklığına uğratırken, konu  hakkında açıklama yapan Erenköy-Karpaz Belediye Başkanı Dr. Hamit Bakırcı, “Kendisinden önce Otantik grubu sahne aldı ve hiçbir sıkıntı olmadı ama kendileri artık psikolojik durumları mı elvermiyordu bilmiyorum, ne yapsak çıkmak istemediler.

Hamit Bakırcı: Çok gerginim, kusura bakmayın!

Bunu bilmeye ihtiyacınız var. Beğendiğiniz grup buymuş demek. Bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. Sizden onların adına çok özür diliyorum. Onları sağ salim getirdik. Güvenli şekilde de otellerine ulaştıracağız ama yasal boyutta gerekli ne varsa da yapacağız. Hakkınızı onlara yedirmeyeceğiz.

Çok gerginim, kusura bakmayın. Biraz da sinirlendim. Buraya eğlenemeye geldiniz ama bunu başaramadık. Sizden çok özür diliyorum ama gereğinin yapılacağından da emin olun. Sonuna kadar gideceğiz. Sosyal medya ve basın aracılığıyla her şekilde bu durumu anlatacağız. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Kendinize çok iyi bakın” ifadelerini kullandı.

Editör: Fatoş Dalcı