Sizde yünün yumuşaklığından vazgeçemiyorsanız o zaman bu kış kendinizi pamuk gibi yünlere sarıp sarmalayabilirsiniz.

İlle de inanılmaz üstün yeteneklere sahip olmanıza gerek yok.

Elbiseden tutun da hırka ve bolerolara kadar tepeden tırnağa örgüye boğabilirsiniz kendinizi. Sadece kıyafet dolabınızı değil evinizin her köşesinde de örgüyü bolca kullanabilirsiniz.
Özellikle de canlı ve birbiri ile zıt renkler hem evinizi hem de gardırobunuzu renklendirebilirsiniz.

Renkli örgü bardak altlıkları, renkli örgüden kasnaklara etamin işlemeler, puflar, minderleri, yastıklar ve kışın vazgeçilmezi örgü battaniyelerden birini kendiniz için seçin ve bu kış kendinize örgü örün. Örgü örmek özellikle de kadınlar için bir terapi gibidir aynı zamanda.

İstanbul gibi büyük şehirler dışında yaşayanlar özellikle kıyafet konusunda çoğu zaman sıkıntı yaşayabiliyorlar. İşte bu noktada imdadınıza örgüden kıyafetler yetişebilir.
Yeni model örgü çantalar ise özellikle wayuu bag adıyla bilinen çantalar son günlerde özellikle bahara ve yaza doğru aylar da ünlüler tarafından da çokça tercih ediliyor.

Yani kısacası örgünün kışı yazı yok. Eskiden sadece elinize kışın aldığınız şişi bahar ve yaz aylarında da bırakmanıza gerek yok. İnce yün iplerden kendinize veya eşinize dostunuza arkadaşınıza ve sevdiklerinize özel güzel minik hediyeler de hazırlayabilirsiniz.