Tavşantepe köyünde meydana gelen 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Küçük Narin’in ölümü tüm Türkiye’yi yasa boğarken,  köyün sessizliği büyük bir merak konusu olmuştu. Son olarak, köyün imamı R.K.'nin gözaltına alınması, bu sessizliğin arkasındaki sırları ortaya çıkardı.

Narin Güran, kaybolduktan 19 gün sonra ölü olarak bulunmuştu. Cinayetle ilgili olarak Narin'in anne, abi ve amcası tutuklanmıştı. Ancak köyün sessizliğinin nedenine dair soru işaretleri, imamın gözaltına alınmasıyla çözüldü.

Halk TV'nin haberine göre, Narin’in amcası Salim Güran, cinayetin ardından köydeki tüm aile üyelerini bir araya topladı ve kimseye konuşmamaları için Kur’an’a el bastırarak yemin ettirdi. İddiaya göre, köyün imamı da bu süreçte yer aldı ve köy sakinlerine ve aile üyelerine konuşmamaları için Kur’an’a el bastırdı. Bu olayın ardından imam R.K. gözaltına alındı ve sessizliğin arkasındaki gizemli nedenler ortaya çıkmış oldu.

Soruşturma devam ederken, bu gelişmelerin cinayetin aydınlatılmasına nasıl etki edeceği merakla bekleniyor.

Yine başka kaynaklarda imamla ilgili farklı iddialar gündeme geldi. İmamın cep telefonunda kendine ait grup seks yaptığını kanıtlar nitelikte cinsel içerikli videolar olduğu ve bu nedenle sustuğu da iddialar arasında.

Editör: Aylin Derin