Mağusa Türk Gücü taraftar takımı UltraCrows dün akşam İnciraltı Mezze Restaurant'da bir dayanışma gecesi düzenledi. İlk kez düzenlenen dayanışma gecesi dün akşam saat 20.00'da başladı.



Bir çok taraftarın katıldığı gece başkan Koral Bozkurt'a plaket ve taraftar tişörtü verilmesiyle, ardından da başkanın yaptığı konuşmayla son buldu.



Başkan Koral Bozkurt'un yaptığı konuşmada: " Arkadaşım Enver'in başkanlığında kurduğumuz Ultracrows'un bu zamana kadar gelip o günlerde taraftar olarak, bugün ise yönetici olarak bulunduğumu Ultracrows'un halen daha yaşaması bizim için çok büyük bir mutluluktur, çünkü o devirlerde taraftar olmakta zordu,sıkıntılar yaşayan bir dönemde taraftarlık yaptık. Sonuç olarak bugünlere geldiğimizde halen daha Ultracrows'un burda olması, yaşaması, Kıbrıs'ın en büyük camiası olduğumuzu gösteren bir dernek olması bizleri mutlu eder.

Bu yıl şampiyon olduk 2 kupa aldık, tabi ki hepimiz çok mutluyuz, ama bundan sonrası daha zor çünkü futbol enerji işidir, bu enerjinin en büyük körükleyicisi de taraftardır. Ben şahsen geçen yıl özellikle iç sahada tirübünlerin yeterli sayıya ulaşmadığını düşünüyorum. Bu iş sadece yönetici ve futbol takımıyla olmuyor, taraftarın da takıma sahip çıkması gerekir. Geçen yıl burda çok büyük bir şampiyonluk kutlaması yaptık, sadece iyi günde değil kötü günde de her zaman takıma inanıp,sahip çıkmak, takıma enerji vermek çok önemli ve umarım bunu bu yıl geçen yıldan daha başarılı bir şekilde yaparız. Aynı şekilde, benim içinde motivasyon taraftardır.Bizim de bu yoldan yürümemizi sağlayacak en büyük etken taraftardır. Bize sahip çıkıldığı sürece biz de tüm yönetimle birlikte Mağusa Türk Gücünü daha fazla şampiyonluklara taşımaya hedefliyoruz. Bu geceye geldiğiniz için teşekkür ederim" dedi.