Kuzey Kıbrıs'ın En Eski ve Güvenilir Lojistik Şirketi Latifoğlu sektörde 60. Yılını Kutluyor.

(MHA)    Kuzey Kıbrıs’ın en köklü firmalarından biri olan Latifoğlu, 1965 yılından beri sektördeki varlığıyla lojistik hizmetlerinde öncü bir rol oynamaya devam ediyor. Faaliyetlerine iki kişiyle başlayan Latifoğlu, bugün büyüyerek Gazimağusa, Lefkoşa ve Mersin'deki ofisleri aracılığıyla müşterilerine geniş çaplı hizmetler sunmaktadır.

Şirket, 5 ton ile 20 ton arasında değişen kapasitelere sahip forklift ve vinç hizmetleriyle sektördeki lider konumunu pekiştirmiştir. Latifoğlu, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunarak, sektörde IS0 standartlarına sahip ilk firma olma unvanına da sahiptir.Mhafoto-2675

Kurulduğu günden bu yana esneklik, yenilikçilik ve güvenilirlik ilkelerini benimseyen Latifoğlu, Kuzey Kıbrıs'ta birçok ilke imza atarak fark yaratmıştır. Sektördeki başarısı ve liderliği ile Latifoğlu, müşterilerinin güvenini kazanmış ve faaliyet alanını genişletmiştir.

Latifoğlu'nun güçlü geçmişi ve yenilikçi vizyonu, şirketi lojistik sektöründe vazgeçilmez bir partner haline getirirken, sürekli gelişen hizmet yelpazesi ile de müşterilerine en yüksek kaliteyi sunmayı hedeflemektedir.(MHA)

Editör: Aynur Dırağan