Gündem

'KOMİK PARA' OYUNU, GAZİMAĞUSA'DA İZLEYENLERİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda dün akşam İskele Belediye Tiyatrosu’nun ‘Komik Para’ oyunu izleyicilerle buluştu.

(14.11.2023…..MHA…..) RAUF RAİF DENKTAŞ KÜLTÜR VE KONGRE SARAYI’NDA DÜN AKŞAM İSKELE BELEDİYE TİYATROSU’NUN ‘KOMİK PARA’ OYUNU İZLEYİCİLERLE BULUŞTU.

13 Kasım Pazartesi günü gerçekleşen gösteri hem güldürmesiyle hem de salonu dolduran izleyicilerden aldığı tam notlarla dikkat çekti.

İzleyiciler, tiyatro salonunda geçirdikleri keyifli akşamda, günlük hayatın stresinden uzaklaşmanın tadını çıkardı.

Oyunun içinde barındırdığı sürprizleri, tesadüfleri ve yanlış anlamaları ile çok hareketli bir oyun olma özelliği taşıyan, İBT Yönetmeni Sami Yakar’ın yönettiği, Ray Cooney’in kaleme aldığı Komik Para, RRDKKM’deki gösteriminde yoğun ilgi gördü.

Oyun, sıradan bir memur olan Henry Perkins’ın iş dönüşü metroda çantasını başka bir çantayla karıştırmasıyla başlıyor. Perkins'ın karşılaştığı olaylar, neşeli bir atmosferde canlı ve etkileyici bir şekilde sahneye yansıtılıyor.

İBT ekibinden Ceren Boyacı, Berna Şipaloğlu, Murat Sirhan, Burkay Mehmet Uzun, Yalçın Arıcı, Bilal Dericioğlu, Mehmet Külçer, Mertçan Çokaçar gibi yetenekli isimlerin sahne aldığı oyun, seyircileri hayran bıraktı.

Süflözde Muhterem Hocaoğulları, ses ve ışıkta İrem Yılmaz, dekor ve tasarımda Yalçın Arıcı, afiş tasarımında ise Ebru Kırmızı gibi ekip üyeleri de başarılı performanslarıyla gösteriye katkı sağladı. (MHA)