Olay, 5 Aralık’ta Girne’de meydana gelmişti. Tatil için Kahramanmaraş’tan Girne’ye gelen Halil Karakız, sabah saatlerinde arkadaşı Arif Gökçek ile birlikte Girne Antik Limanı’na gitmişlerdi.İkili arasında nedeni bilinmeyen bir şekilde tartışma çıktı. Tartışma uzayınca Gökçek, Karakız’ın kafasına taş ile vurdu, daha sonra kendisini denize attı.Olay sırasında aşırı alkollü olan Gökçek, evine gittikten sonra polisi arayarak, arkadaşının ailesi ile kavga ettiğini öne sürdü.Gökçek, polise, Halil Karakız’ın, "Kendine iyi bak. Sen benim en iyi arkadaşımsın." deyip, kayalara doğru yürüyerek kendini boşluğa bıraktığını anlatmıştı..

CİNAYETİ İTİRAF ETMİŞTİ

Olaydan bir gün sonra Karakız’ın kayalıklara sıkışmış şekilde cesedine ulaşıldı. Karakız’a yapılan otopside, başına sert bir cisimle vurulduğu görüldü.

Bunun üzerine Gökçek gözaltına alındı. Polis, gözaltına aldığı Gökçek'i mahkemeye çıkardı. Mahkemeye bilgi veren polis yetkilileri, Gökçek'in cinayeti işlediğini itiraf ettiğini söyledi.

 



SOSYAL MEDYADA SON PAYLAŞTIĞI HİKAYELER
DİKKAT ÇEKTİ


Arkadaşını Girne Antik Limanın'da kafasına taş
vurarak denize atan Arif Gökçek; instagram
hesabından son paylaşımlarında Girne Antik
limanını çekmiş, saat 5:16 sıralarında alkol ve çikolata resimlerini paylaşmış.İki viski bardağı görülüyor.Cinayeti işlerkende alkollü olduğu belirtilen gökçek'in son instagram paylaşımları..