Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği öncülüğünde, “Adalete Işık Tut” sloganı ve sanıkların olası kastla yargılanması talebiyle Lefkoşa’da düzenlenen yürüyüş tamamlandı

Düzenlenen yürüyüşte konuşan Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya şu ifadelere yer verdi;

"Son günlerde alınan bazı kararlar bizi üzmüştür. Adalet diye haykırıyoruz. 72 cana mezar olan bu otelde ismi geçen kişiler ve sorumlular en ağır cezayı alana kadar, olası kastla yargılanana kadar mücadelemiz sürecektir. 

Suçları sabittir, suçlular bellidir. Adıyaman 3’üncü Ceza Mahkeme heyeti doğrularla hareket etmelidir. Biz yaşadığımız sürece mücadelemiz devam edecek. Bizim meleklere verilmiş sözümüz var. Haftaya, Dünyanın en güzel kokusunu, en güzel gülüşünü, yüzünü, kısacası geleceğimizi bıraktığımız Adıyaman’da olacağız. Davamıza sahip çıkacak, tek yürek olacağız.

Şampiyon meleklerimizi, canımız öğretmenlerimizi, ailelerimizi sevgiyle anıyoruz. Geçtiğimiz hafta tamamlanan bilir kişi raporunda da var, 17 saniyede kum yığınına dönen otel 72 cana mezar oldu. Katillerin her zaman peşinde olacağız. Adıyaman’da Cuma günü suçlular gerçekleri görecek.