İskele Belediyesi, İskele Belediye Meclisi’nin almış olduğu kararı uygulamaya geçirdi ve mülk sahibine gönderilen ihbarnamede belirtilen 30 günlük sürenin ardından izinsiz yapıldığı tespit edilen yapıyı yıktı.

12 Haziran Çarşamba günü İskele Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yıkımda, mülk sahibinin, yıkımdan en az zararla etkilenmesi için büyük çaba sarf edildi. Yapı üzerinde bulunan kiremitler büyük bir titizlikle kaldırılırken, kaçak olduğu tespit edilen yapı içerisindeki eşyalar da yine aynı titizlikle dışarı çıkartıldı.

İskele Boğaz mevkiinde izinsiz yapıldığı tespit edilen yapı, uyarıların ardından yıkıldı

Hasan Sadıkoğlu başkanlığındaki İskele Belediye Meclisi, İskele hudutları içerisinde Boğaz mevkiinde, Ada 109 Parsel 2 (S31 B.19.C 3 D) içerisinde izinsiz yapıldığını tespit ettiği yapıyla ilgili 24 Nisan Çarşamba günkü toplantısında oybirliği ile aldığı yıkım kararını, hayata geçirdi. İskele Belediyesi, mülk sahibine gönderilen ve 30 gün verilen sürenin dolmasının ardından, Fasıl 96 Yollar ve Binalar Düzenleme Yasası ve Değiştirilmiş şekliyle Belediyeler Yasasına aykırı davrandığı tespit edilen, Neşe Restoran yanındaki kaçak yapıyı yıkma işlemini 12 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirdi.

Editör: Aynur DIRAĞAN