Gündem

İBRAHİM TATLISES'TEN CANLI YAYINDA SİNİR KRİZİ: "BENİ BU KADINLA MUHATAP ETMEYİN"

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, canlı yayında kızı Dilan Çıtak ve annesi Işıl Çıtak ile büyük bir tartışma yaşadı. Tatlıses, yayında "Bu kadınla beni muhatap etmeyin. Parmaklarım titriyor" diyerek telefonu kapattı ve yayını terk etti.

Dilan Çıtak, sosyal medyada psikolojik şiddet gördüğünü ima ettikten sonra, yaşadığı sorunları ve Tatlıses soyadını nasıl zorla aldığını açıklamıştı. Çıtak, ayrıca kardeşi İdo'nun annesi Derya Tuna yüzünden evden kovulduğunu da belirtti.

Tatlıses, iddiaları reddetti ve "Sinirden elim ayağım titriyor. Dilan'ın ödediği 50 bin lira annesinin oturduğu dairenin kirasıdır" şeklinde konuştu. Şarkıcının annesi Işıl Çıtak ise Bodrum’daki evle ilgili anlaşmazlığı öne sürerek, Tatlıses'in tatmin olmadığını ve Dilan’ın kaldığı evden kira almak istediğini belirtti.

Tatlıses'in yanındaki Tuğçe Korkmaz, Dilan'ın kendisine küfür ve hakaretler ettiğini öne sürdü ve İbrahim Tatlıses'e bebek gibi baktığını söyledi.

Tatlıses, sosyal medya hesabından Tuğçe Korkmaz ile fotoğrafını paylaşarak, "Derya Hanım, İdo Bey ve kızım Melek arayıp dediler ki 'Baba bunlarla muhattap olma. Şimdi Tuğçe Hanım bir kahve yapsın için yan yana, bak keyfine'" notunu düştü.