Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, Emekli Polisler Derneği’ni ziyaret ederek, dernek üyeleriyle bir araya geldi. Taçoy, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, emekli polislerin asayiş konusunda yaşanan sıkıntıların aşılması yönündeki değerli tecrübelerini ve bilgilerini kendisiyle paylaştıklarını belirtti. Taçoy, “Emekli polislerimizin yaşam koşullarına göre değişen birçok farklı görüşünü dinleyerek sorunların çözümüne katkıda bulunmak istiyoruz. Toplumun her kesiminin ayrı bir değer olduğunu unutmadan, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Ziyarette, emekli polislerin ülkeye olan sevgi ve bağlılıklarını bir kez daha gözlemleme fırsatı bulduğunu ifade eden Taçoy, “Anlattıklarını dikkatle dinledim ve gerekli notları aldım. Onları dinlemeye ve her fırsatta ziyaret ederek görüşlerini almaya devam edeceğim” şeklinde konuştu. 

Taçoy, emekli polislerin toplum için değerli bir kaynak olduğuna dikkat çekerek, “Gelecek için bize ışık tutmaya devam edecekler. Ev sahiplikleri için teşekkür eder, mesleklerini icra ederken ortaya koydukları tüm emek

Editör: Aynur DIRAĞAN