Gündem

GİRNE’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: İKİ ŞAHIS TUTUKLANDI!

Girne’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından M.F.Y.(E-26) ve H.Ö.(E-25)’nün kalmakta oldukları ikametgahta yapılan aramada, uyuşturucu ve para tespit edildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre  02.10.2024 tarihinde, saat 17:45 sıralarında,  Girne’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından M.F.Y.(E-26) ve H.Ö.(E-25)’nün kalmakta oldukları ikametgahta yapılan aramada, yaklaşık 12 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yaklaşık 30 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, MDMA türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 26 adet hap, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 2 adet hassas terazi ve 200 TL’lik banknot para ile uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 54.490 TL, 770 ABD Doları ve 80 Stg nakit para bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. 

Öte yandan 02.10.2024 tarihinde, Lefkoşa’da,  Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Y.B.(E-34)’nin kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada, yaklaşık 44 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.