Gündem

GAZİMAĞUSA’DA BIÇAKLI KAVGA: BİR YARALI, BİR TUTUKLU

Gazimağusa’da sabah 04.00’da çıkan kavgada, M.A.T. bıçakla yaralandı. Zanlı Y.E.K. mahkemeye çıkarıldı ve hakkında 2 gün tutukluluk emri verildi.

 (19.06.2024...MHA...)  Gazimağusa’da bu sabah saat 04.00’da sokak ortasında iki genç arasında kavga çıktı. Çıkan kavga sonucu M.A.T. isimli kişi bacağından ve yüzünden yara alarak hastanede tedavi altına alındı. M.A.T.’yi bıçaklayan Y.E.K., bu sabah Gazimağusa’da mahkeme huzuruna çıkartıldı ve hakkında 2 gün tutukluluk emri temin edildi. Mahkemede meselenin olgularını Gazimağusa polisi Salih Fidan Ersan anlattı. Tanık polis zanlının, 19 Haziran’da Gazimağusa’da, tartıştığı M.A.T.’ı tasarrufundaki 20 santim uzunluğundaki bıçakla yaraladığını söyledi. Sırtından ve bacağından yara alan M.A.T.’nin kendi imkanlarıyla hastaneye  gidip tedavi olduğunu belirten tanık polis, yapılan araştırma sonucu zanlının tutuklandığını bildirdi.

Polis, olayda kullanılan bıçağı bulup emare aldığını belirterek, meseleyle ilgili başlattığı tahkikatını henüz tamamlayamadığını anlattı. 

Polis, mahkemeden araştırma yapabilmek için zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri talep etti. Mahkeme tahkikatın selameti için zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. (MHA)