Evkaf Güzelyurt İyilik Gönüllüleri, yaz boyunca çeşitli gönüllü etkinliklerde görev aldıktan sonra, okullar açılmadan önce motive olmak ve eğlenmek için Bubble World’ü ziyaret etti. Etkinlik kapsamında, Bubble World ailesi iyilik gönüllülerine yemek, içecek ve oyun alanları gibi hizmetleri ücretsiz sundu. Bubble World’ün bu misafirperverliği, çocukların yüzündeki gülümsemeleri ve memnuniyetleriyle kendilerini mutlu hissettiklerini belirtti.

İşletme ortaklarından İbrahim Öztürk, "İyilik gönüllülerimiz, her yaştan gönüllüsü ile yıllardır toplumsal duyarlılık ve hayır işlerinde öncülük ediyorlar. Genç yaşta çocuklarımız bu etkinlikte büyük bir özveriyle çalıştılar. Onları burada misafir etmekten büyük mutluluk duyduk ve bu tarz sosyal sorumluluk etkinliklerini artırmaya devam edeceğiz," dedi.

Güzelyurt İyilik Gönüllüleri, Bubble World’de keyifli bir gün geçirerek ve motive olarak okullarına döndüler. Etkinlikten büyük memnuniyet duyan gönüllüler, Bubble World ailesine teşekkür ederek oyun alanından ayrıldılar.

Editör: Aylin Derin