Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı 'İnci Taneleri'nde pavyonda çalışan 'Dilber' karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'ye, bir övgü de rol arkadaşı Selma Ergeç'ten geldi.

Reyting yarışında zirvenin hakimi olan İnci Taneleri, yeni bölümleri ile sosyal medyada da gündemden düşmüyor.

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı 'İnci Taneleri'nde pavyonda çalışan 'Dilber' karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'ye, bir övgü de rol arkadaşı Selma Ergeç'ten geldi. Reyting yarışında zirvenin hakimi olan İnci Taneleri, yeni bölümleri ile sosyal medyada da gündemden düşmüyor.

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi İnci Taneleri'nde 'Piraye' karakterine hayat veren Selma Ergeç, Can Öz ile evliliğinden dünyaya gelen sekiz yaşındaki kızı Yasmin ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden güzel oyuncu, "Dizinin başarısından dolayı çok mutluyum. Tartışmalara da sebep olması güzel bir şey. Her şey tartışılmalı bence, zararı olmaz" açıklamasını yaptı.

"Hazar Şahane Oynuyor"

"Dizideki dans sahneleri çok konuşuluyor. Bununla ilgili düşünceleriniz neler?" sorusuna ünlü isim, "Hazar şahane oynuyor, Sezar'ın hakkı Sezar'a. Herkes şahane oynuyor ama Hazar olağanüstü performans gösteriyor. Şapka çıkarıyorum onun oyunculuğuna" ifadelerini kullandı.