(17.06.2024…MHA…) Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu'nda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı, coşku dolu bir mezuniyet töreni ve gençliğe geçiş partisi ile sona erdi. Okulun "mutlu çocuk öğrenir" ideolojisiyle yetişen 5. sınıf öğrencileri, büyüdükleri sürece desteklenerek kendi yetenekleri doğrultusunda yönlendirildi.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin aileleriyle birlikte katıldığı duygusal bir atmosferde gerçekleşti. Öğrenciler, okul müdiresi, öğretmenleri ve arkadaşlarına duydukları minneti ifade etmek için veda konuşmaları yaptılar ve veda şarkılarıyla geceyi taçlandırdılar. Ayrıca, gençliğe geçiş partisiyle birlikte öğrenciler, eğlenceli aktivitelerle dolu bir gece geçirdiler.

Öğrenciler, 2023-2024 eğitim-öğretim yılını dolu dolu geçirirken birçok güzel hatıra ve kazanım elde ettiler. Aileler, çocuklarının mezuniyetini gururla izleyerek bu anı unutulmaz kıldılar.

Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu'nun müdiresi ve öğretmenleri, öğrencilerin her birinin bireysel yeteneklerine odaklanarak onları desteklemenin ve eğitimlerine katkı sağlamanın gururunu yaşadılar.

Öğrenciler, bu unutulmaz geceyi yaşatmalarına yardımcı olan herkese teşekkürlerini sunarken, ortaokula geçmenin sevincini de bir buruklukla karışık olarak yaşadılar.

Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu, öğrencilerine verdiği eğitimle not edilirken, mezuniyet töreni ve gençliğe geçiş partisi duygusal anların yaşandığı unutulmaz bir gece olarak tarihe geçti.(MHA)

Editör: Aynur DIRAĞAN