(27.11.2023…..MHA…..) DEM’S CONSTRUCTION edindiği 25 yıllık tecrübeyi “Hera Luxury Resorts” projesine aktarıyor.

1-103

Bafra Oteller Mevkii’nin en güzel noktasında yer alan, yedi yılda ödediğiniz parayı geri alabileceğiniz ‘Hera Luxury Resorts Projesi’ KKTC’nin ilk ve tek tapulu otel odası olan projesini hayata geçiriliyor.

5-100

348 adet otel tipi dairenin tanıtımını yapan DEM’S CONSTRUCTION, yatırım bedeli 200 milyon dolara sahip Hera Luxury Resorts, ünlü oyuncu sunucu Pınar Altuğ Atacan’ın sunumu ile; ünlü müzisyen Ozan Doğulu, şarkıcı Hera ve şarkıcı Beste Korkmaz’ın muhteşem sahne performansıyla tanıttı.

10-89

Özel dansçı ve dev kemancıların sergilendiği görsel şov ile misafirleri büyüledi.

7-81

DEM’S CONSTRUCTION Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Can “Hera Luxury Resorts stratejik konumu, yatırımcılara sunduğu elverişli imkanları, doğal güzellikleri ve değerini her geçen gün artıran gayrimenkul seçenekleri ile Bafra bölgesinden tapu sahibi olabileceğiniz tek proje. Oteliniz eviniz olsun sloganıyla yola çıktık” dedi.

4-91

Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ‘‘Bafra Bölgesi’nde farklı bir konsept yaratılarak bir otel ortaya konulması esas ilgi çekendir. Bu farklı proje ile KKTC’de bu yatırımları düşündüklerinden dolayı DEM’S ailesine teşekkür ederim’’ dedi.

6-83

Meclis Başkanı Zorlu Töre ‘‘KKTC gelişiyor, büyüyor ve kökleşiyor. KKTC’de ekonomik hamleler devam ediyor. Oteller zincirine yeni bir konsept ile DEM’S CONSTRUCTION katkı sağlıyor. Dolayısı ile gurur duyuyoruz’’ açıklamasını yaptı.

11-78

(MHA)