Geçtiğimiz hafta boyunca pek çok ziyaretçinin özel olarak talep ettiği, sosyal medyadan da yoğun istek ve talep alan “Black Friday “ kampanyası, bu yılda City Mall Avm farkıyla gerçekleşti. City Mall Avm yönetimi iş ortakları ile birlikte hazırladığı “Black Friday” kampanyasını dün, alışveriş tutkunlarının beğenisine sundu.
Özel kampanyaları ile fark yaratan City Mall AVM’de Black Friday heyecanı, coşkulu bir şekilde yaşandı.
Yurdun dört bir yanından alışverişe gelen ziyaretçiler, mağazalara yoğun ilgi gösterdi.

City Mall AVM yönetimi; beklenenin üzerinde ilgi gören Black Friday Kampanyasına tüm haftasonu boyunca devam edeceğini sosyal medya üzerinden, takipçilerine duyurdu.



City Mall AVM “Black Friday ” kapsamında; ev dekorasyonundan, elektronik eşyaya, modadan kişisel bakıma kadar yüzlerce ürün en iyi fiyatlar ve indirimleri 29 -30 Kasım ve 1 Aralık günü müşterilerine sunuyor.
Yeni yıl konseptinin de kurulu olduğu AVM’de, ziyaretçiler keyifli vakit geçirirken, yeni yıl hediyelerini de özel fiyatlardan satın alabilecekler. City Mall ziyaretçileri Black Friday kampanyası ile hem uygun fiyatlara alışveriş yaparken hem de Yeni yıl çekiliş kampanyasına katılarak, televizyondan, pırlanta bilekliğe kadar 60 özel hediyeden birine sahip olma şansı yakalayacak.



City Mall AVM Black Friday gününe özel olarak , saat 10.00’da açılacak ve 23.00’da kapanacak. (MHA)