Gündem

BÜLENT ERSOY: "CENAZEME KİMSE GELMESİN"

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Antalya'da ağız ve diş bakımı için bulunduğu süreçte, kayıplar ve vefa konusundaki düşüncelerini paylaştı

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Antalya'da ağız ve diş bakımı için bulunduğu süreçte, kayıplar ve vefa konusundaki düşüncelerini paylaştı. Ersoy, cenazesine kimsenin gelmesini istemediğini açıkça belirterek, “Vefasızlık sadece cenazelerde değil ki, bu hayatta nefes aldığımız sürece bu vefasızlıklar devam edecek. Vallahi ben hiç umursamıyorum” dedi.

Antalya'da bir dizi diş işlemi gerçekleştirecek olan Ersoy, klinik sahipleriyle akşam yemeği yedi. Mekana girişte restorandaki hayranları tarafından alkışlanan Ersoy, sanatseverlerle fotoğraf çektirme yarışına girdi.

Bülent Ersoy, Sezen Aksu'nun sahnelere dönüşü hakkında ise, “Onun yokluğu büyük eksiklik. İlk konserinde ben en öndeyim, zangoç gibi” diyerek, Aksu’ya olan sevgisini dile getirdi. Ayrıca, sahnelere ara verme düşüncesinin hiç aklından geçmediğini belirten Ersoy, “Ben biraz yüzsüzüm. Son anıma kadar sahnede olacağım” ifadesini kullandı.

Bülent Ersoy'un bu açıklamaları, sanat camiasında vefa ve kayıplar konusundaki önemli bir tartışmayı gündeme taşıdı.