Kıbrıslı Türk şarkıcı Eylem, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı evinde konuk etti. Johnson'a Türk kahvesi ikram eden Eylem Johnson'ın Türkçe konuştuğu anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Boris Johnson, İngiltere'nin 12 Aralık'ta erken seçim yapılacak olması sebebiyle seçim çalışmalarına başladı.

Partisinin Chingford-Woodford Green bölgesi adayı Iain Duncan Smith’e destek için Muhafazakâr Partililerle bir Türk ailesini ziyaret etti.

Muhafazakâr Partili Kıbrıs Türkü belediye meclis üyeleri Halil Halebi ve eşi İlkay İsa’nın evine konuk olan partilileri, burada şarkıcı kızları Eylem karşıladı.

Eylem, Başbakan Johnson ve birlikte geldiği misafirlere Türk kahvesi ikram etti.Kahveyi koklayan Johnson Türkçe 'Çok güzel' dedi. Kahvesini alıp bahçeye çıkan Johnson, burada partililerle sohbet etti.Türk kültürünü çok sevdiğini Türkçe kelimeler ile dile getirdi... Şarkıcı Eylem o anları sosyal medya hesabından şu sözlerle anlattı:

"Aile dostumuz Sayın Boris Johnson'ı Londra'daki evimizde ağırlamanın heyecanını yaşadık. Birlikte Türk kahvesi içerken, Türk kültürünü çok sevdiğini Türkçe kelimeler ile dile getirdi."