(16.03.2025…MHA…) Gazimağusa’da Akmar Süpermarket’te meydana gelen bıçaklama olayıyla ilgili tutuklanan T.Ö. (E-22) ve M.E. (K-14) bugün mahkemeye çıkarıldılar.
Kapalı oturumda gerçekleşen duruşma sonrası, zanlılar aleyhine 3’er gün tutukluluk emri temin edildi.
Polis, zanlılar aleyhine katle teşebbüs, ağır yaralama, soyguna teşebbüs, dükkan açma, kasti hasar ve kanunsuz bıçak taşıma suçlarıyla ilgili başlattığı soruşturmasını sürdürüyor.
Elde edilen bilgiye göre, karnından bıçakla yaralanan S.A.’nın Gazimağusa Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi devam ediyor.
Polisten edinilen bilgiye göre, 15.03.2025 tarihinde saat 03:40 sıralarında, Gazimağusa’da Karakol Mahallesi'nde faaliyet gösteren Akmar Süpermarket’in penceresi açılarak içeriye giren T.Ö. (E-22) ve M.N.M. (K-14), iş yeri içerisindeki alkollü içkileri çalacakları sırada, T.Ö. tasarrufundaki bıçak ile kendilerini fark edip iş yerine gelen işletmeci S.Y.A. (E-24)’yı sol el avuç içerisinden hafif şekilde, babası S.A. (E-65)’yı ise karın kısmından ağır şekilde yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.
Olayda yaralanan S.Y.A., Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu olurken, S.A. ise yapılan ameliyatının ardından Cerrahi Servis’te müşahede altına alındı.
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.(MHA)