Gündem

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, AK PARTİ’NİN 23. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLADI

Başbakan Ünal Üstel, AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümünü kutladı. Üstel, mesajında, AK Parti’nin Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyoner liderliği sayesinde 22 yıldır kesintisiz iktidarını sürdürdüğünü ve bu süre zarfında Türkiye’ye her alanda istikrar getirdiğini belirtti.

Başbakan Üstel, AK Parti’nin sağladığı istikrarla Türkiye’nin gerçek potansiyelinin ortaya çıktığını ve yıllardır hayal olarak görülen pek çok projenin hayata geçtiğini vurgulayarak, “AK Parti Hükümetleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ilişkilerine de son derece önemli katkılarda bulunmuş, iktidarda bulundukları yıllar boyunca KKTC’nin uluslararası görünürlüğüne, ekonomisine ve kalkınmasına destek sağlamıştır,” dedi.

Üstel, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye’nin bölgesinde lider olma vizyonunu her geçen gün daha da pekiştirdiğini belirterek, “Anavatan Türkiye’mizle kopmaz bağlarımızın daha güçleneceğine duyduğum inancı yineliyor, AK Parti’nin kuruluşunu bir kez daha yürekten tebrik ediyorum,” ifadelerini kullandı.