Gündem

ALKOLLÜ KAZALAR YİNE ART ARDA GELDİ

Ülkede her gün trafik kaza haberleri gelmeye devam ediyor... Dün meydana gelen 3 trafik kazasında 3 sürücü alkollü çıktı..

KKTC’de 24 saat içinde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında yaralanan olmadı. Ancak kazaların her biri, sürücülerin alkollü ve dikkatsiz bir şekilde araç kullanmaları sonucu meydana geldi.

Polis basın subaylığından verilen bilgiye göre 29 Ağustos 2024 tarihinde, saat 22.00 sıralarında Gazimağusa’da Royalsun Market önündeki araç park yerinde gerçekleşti. Volkan Araz (39), MC 916 plakalı aracı ile geri geri giderken, o esnada 119 miligram alkollü içki tesiri altında batı istikametine doğru ilerleyen Olgun Özkol (40) yönetimindeki YN 178 plakalı araca çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmazken, her iki sürücü hakkında yasal işlem başlatıldı ve soruşturma sürüyor.

ALAYKÖY ANA YOLUNDA KAZA

30 Ağustos 2024 tarihinde, saat 00.10 sıralarında Alayköy Anayolu üzerinde meydana geldi. Agamyrat Bazarov (46), 213 miligram alkollü içki tesiri altında EN 168 plakalı salon araçla Alayköy istikametine doğru seyrederken, Atatürk Caddesi kavşağında durmayarak çelik bariyerlere çarptı. Bu kazada da yaralanan olmazken, sürücü hakkında yasal işlem başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.

LEFKOŞA’DA KAZA: TRAFİK LEVHASINA ÇARPTI

Üçüncü kaza ise Lefkoşa’da Üsküdar Sokak üzerinde, 30 Ağustos 2024 saat 03.00 sıralarında gerçekleşti. Hakan Kalkan (32), 217 miligram alkollü içki tesiri altında LL 243 plakalı aracı ile doğu istikametine doğru giderken, İsmail Beyoğlu Caddesi kavşağına yaklaştığında direksiyon hakimiyetini kaybederek trafik levhasına çarptı. Kazada yine yaralanan olmadı; sürücü hakkında yasal işlem başlatılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.