Kültür Dairesi çatısı altında faaliyet gösteren, Lefkoşa’da Milli Kütüphane ile Girne, Güzelyurt, Gazimağusa, Akdoğan, Mehmetçik ve Yenierenköy Halk Kütüphaneleri, 7 Mart 2024 Perşembe günü Tıp Doktorlarımıza Vefa başlığıyla gerçekleştirilecek sohbet toplantılarına başlıyor.

Program

Lefkoşa’da Milli Kütüphane’de Dr. Alsev Tunalıer, Gazimağusa Halk Kütüphanesi’nde Dr. Arif Albayrak, Güzelyurt Halk Kütüphanesi’nde Dr. Nuriye Ertürk, Mehmetçik Halk Kütüphanesi’nde Dr. Fatma Çimen Tuğlu ve Akdoğan Halk Kütüphanesi’nde Dr. Hasan Topal, 7 Mart 2024 Perşembe günü saat 10.00’da başlayacak halka açık sohbet toplantılarında anı ve deneyimlerini paylaşacaklar. Tıp Doktorlarımıza Vefa başlığıyla Kültür Dairesi bünyesindeki gerçekleştirilecek sohbet toplantıları kapsamında aynı gün saat 10.30’da Girne Halk Kütüphanesi’nin konuğu ise Dr. Ayten Berkalp olacak.

Kültür Dairesi’nden verilen bilgiye göre, Kültür Dairesi bünyesindeki tüm kütüphanelerde farklı konu ve konuklarla birbirinden bağımsız olarak sürdürülmekte olan Akdeniz Esintileri Perşembe Sohbetleri etkinliği, 7 Mart Perşembe gününden başlayarak, 14, 21 ve 28 Mart 2024 tarihlerinde, Tıp Doktorlarımıza Vefa başlığıyla gerçekleştirilecek sohbet toplantılarında, ülkemize yıllarca emek vermiş emekli tıp doktorları, anı ve deneyimlerini paylaşacaklar.

-2

Editör: Aynur DIRAĞAN