Gündem

ADA KENT ÜNİVERSİTESİ PROF. DR. BİLGİN GİRAY 2024-2025 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İÇİN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Prof. Dr. Bilgin Giray 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı için şu açıklamalarda bulundu.

(4-10-2024 … MHA … )         2024 2025 eğitim ve öğretim yılını Ada Kent Üniversitesi olarak açmış olduklarını belirten Prof. Dr. Bilgin Giray Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti öğrencilerini de iyi bir eğitim almaları için Ada Kent Üniversitesine davet etti.

Prof. Dr. Bilgin Giray 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı için şu açıklamalarda bulundu.  

‘’ Üniversitemiz her geçen gün çok daha kuvvetli kadrolar ile, çok daha iyi öğretim üyelerini bünyesine katarak eğitim ve öğretime başarı katarak devam edecektir. Ada Kent Üniversite'sinde bizler birçok eğitim bölümlerimizde çok iddialıyız.

Hangi bölümler diye sorarsanız, diş hekimliği fakültemiz var, hem Türkçe hem de İngilizce eğitim vermekteyiz. Bunun haricinde bir hukuk fakültemiz var, bu fakültemiz Türkçe olarak eğitim vermektedir.

Bunun yanında yine İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi olarak psikoloji bölümümüz mevcuttur, bu bölümdeki öğretim üyelerimiz de özellikle seçilmiş hocalardan oluşmakta olup öğrencilerimize en iyi kalitede dersler vermektedirler. Biliyor’sunuz psikoloji karşılıklı birbirlerini anlayıp öğrenmek ve inanmakla ilgili bir bölümdür. Ayrıca eğitim fakültemiz’de İngilizce dil bilgimiz de var. İngilizce ile ilgili geçmişte çok tecrübeli hocalarımız yine bu sene de görevlerine devam etmektedirler.

Bir de yazılım mühendisimiz var, bölümü geçtiğimiz yıl açtık. Bu yazılım mühendisliği de tamamen İngilizce eğitimi verilmektedir. Bu bölümde de her konuda olduğu gibi inanın çok iddialıyız.

Bir başka güzel bir haberimiz daha var.

Bu sene ilk defa işletme fakültemiz’de yüksek lisans ve doktora programları açılmıştır. Bu bölümlerde de diğer bölümlerde olduğu gibi hem İngilizce hem Türkçe olarak eğitim vereceğiz.

 Bunun da ilk başlangıcımız inşallah diğer branşlarda da diğer fakültelerimizde de doktora programlarımızı etkin olarak açmayı düşünüyoruz. 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı hayırlı ve uğurlu olsun dedi’’. (MHA)