Ada Kent Üniversitesi'nin 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Konukların selamlanmasıyla başlayan törene birçok önemli isim katıldı. Yılın mezunları, alkışlar eşliğinde tören salonuna davet edildi.

Ny4

Açılış konuşmasını yapan Ada Kent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bilgin Giray, "Mezuniyet, yeni bir başlangıç kapısını araladığınız bir andır. Üniversite hayatınızda edindiğiniz bilgi ve deneyimler, gelecekteki başarılarınıza güçlü bir temel oluşturacaktır," dedi.

Mememe

Açılış konuşmasının ardından Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, "Öncelikle mezuniyetiniz kutlu olsun. Gittiğiniz ülkelerde, Türkiye'de ve dünyanın dört bir yanında inşallah hem Kuzey Kıbrıs'ı temsil edeceksiniz hem de aileleriniz için gurur kaynağı olacaksınız," diyerek mezunları tebrik etti.

Ny2

Daha sonra Ada Kent Üniversitesi ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Talip Emiroğlu kürsüye davet edildi. Dr. Emiroğlu, "Mezun oluyorsunuz, öğrenmeye devam edeceksiniz. Mezun olmak, öğrenmenin bittiği değil başladığı anlamına geliyor. Hayatın her şeyi öğrenmektir. Kendinizi sürekli olarak geliştirin," diyerek öğrencilere başarılar diledi. TÖDER Başkanı İbrahim Taşel de mezun öğrencileri tebrik etti.

Ny5

Üniversite ve fakülte birincilerine ödüllerinin verilmesiyle devam eden tören, mezunların coşkulu şekilde keplerini havaya atmaları ve katılımcıların alkışları eşliğinde sona erdi. Bu anlar, Ada Kent Üniversitesi'nin başarılı öğrencilerinin ve eğitim kadrosunun gurur duyduğu anlar olarak hafızalara kazındı.

Ny3


MHA

Editör: TE Bilişim