Gündem

3 FARKLI NOKTADA TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ

Yaralılar hastaneye sevk edildi.

05.10.2024 tarihinde, saat 08.10 sıralarında Girne’nin Karaoğlanoğlu Caddesi’nde meydana gelen kazada, Mustafa Çağlar TÜTENGİL (E-80) yönetimindeki NA 783 plakalı araç, dikkatsizlik sonucu yaya geçidinden geçmeye çalışan Fatıma TAGHIYEVA (K-53)’ya çarptı. Çarpma sonucu yaralanan TAGHIYEVA, Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldı ve daha sonra Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada kaburgalarında kırık teşhisi konularak Göğüs Cerrahisi Servisi’nde müşahede altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

06.10.2024 tarihinde, saat 03:00 sıralarında Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu'nda Hülya ÇAKIR (K-33) yönetimindeki JE 162 plakalı araç, alkollü olarak seyir halindeyken dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti ve toprak sete çarparak takla attı. Yaralanan ÇAKIR, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Aynı gün, saat 00:10’da Gazimağusa-Karpaz Anayolu’nda Efkan İLKHAN (E-36) yönetimindeki GM 316 plakalı araç da alkollü bir şekilde seyrederken Kumyalı İlkokulu önünde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, yolun solundan çıkarak toprak alanda durdu. İLKHAN, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedaviye alındı. Bu kaza için de soruşturma devam ediyor.