Çıktığı ilk günden beri liste başı olan “Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim” kitabının yazarı Nilgün Bodur City Mall AVM ‘de sevenleriyle bir araya gelecek...

Sosyal medya fenomeni Nilgün Bodur, yeni kitabı “Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim”in Cıty Mall AVM ‘de gerçekleştireceği imza gününde sevenleriyle buluşacak.

“Bazen bir şehri bir insan yüzünden sevip, gün gelip yine aynı insan yüzünden terketmek istiyoruz” “Sadece hayatta değil, ayakta da kalarak, mutlu olarak, kahkaha atarak yeneriz düşmanlarımızı. En büyük intikam, intikamı bile düşünmemektir. En büyük intikam, bizsizliktir. En büyük intikam, senin aynada gördüğünü onun artık görememesidir...”Söylemleriyle kaleme aldığı yeni kitabında Nilgün Bodur, bir kadının güçlü kalması ve kendi ayaklarının üzerinde durmasının hikâyesini anlatıyor.

Nilgün Bodur, 6 Ekim Cumartesi günü saat 15.00‘te Cıty Mall AVM aktivite alanında düzenlenecek imza gününde okurlarıyla bir araya gelecek.

Yaşam, arkadaşlık, ilişkiler üzerine yapılacak mini söyleşi ve imza gününde katılımcılar yazarla tanışma ve fotoğraf çektirme imkânı yakalayacak.

Etkinlik City Mall AVM tarafından düzenlenmekte ve tüm ziyaretçilere ücretsiz olarak sunulmaktadır.