KANSER HASTALARI YARDIM DERNEĞİ YARARINA SES SANATÇILARI BAHAR GÖKHAN VE CEM KAFKAS GAZİMAĞUSA RAUF RAİF DENKTAŞ  KÜLTÜR VE KONGRE SARAYINDA YARDIM KONSERİ DÜZENLENDİ.

( M H A )..................................Dün akşam Gazimağusa Rauf Raif Denktaş  Kültür ve Kongre Sarayında düzenlenen yardım konseri öncesi bir konuşma gerçekleştiren Kanser Hastaları Derneği Başkanı Raziye Kocaismail şöyle dedi.

‘’ Bu güzel konseri izlemeye geldiğiniz için sizlere teşekkür ederim, artık bazı kanser türlerinden korkmuyoruz çünkü artık onunla mücadele etmeyi öğrendik hele meme kanserinde önceleri kurtulma şansı azdı ancak şimdi ise yüzde doksan doksan beşlere kadar tedavi başarımız vardır bu bizler için çok büyük bir başarıdır. Konserimize geldiğiniz ve yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim’’   Dedi.



Konserin tüm gelirinin Kanser hastaları yardım derneğine bağışlandığı gecede sahne alan TRT  sanatçıları ve kıbrısın sevilen sanatçıları Cem Kafkas ve Bahar Gökhan birbirinden güzel şarkıları seslendirerek seyircilerden büyük alkış aldılar.(MHA)