Kuzey Kıbrıs’ta Merit Park Hotel’de sahne alan Volkan Konak, her zaman olduğu gibi türkülerle ve fıkralarıyla konuklarının unutamayacağı bir geceye imza attı.


Sevilen şarkısı ‘Dadaloğlu’ ile konserine başlayan Volkan Konak, konuklarını selamladıktan sonra kadına verdiği önemi belirtti. ’Kadın kültürdür, kadın toplumun kanatlarıdır. Bizi uçuran onlardır. Erkekler de çok kıymetlidir. Baba olmak müthiş bir duygu ama eğer bir toplum bilime, sanata ve kadına kıymet vermiyorsa kandırılmaya, kaybetmeye ve yok olmaya mahkumdur. Ben böyle düşünüyorum’’ diyen Volkan Konak’ı konukları ayakta alkışladı.


Performansı boyunca konuklarıyla sık sık diyaloga giren Volkan Konak, anlattığı Karadeniz fıkralarıyla da geceye renk kattı. Türküleriyle hüzünlendiren, fıkralarıyla konuklarını kahkahaya boğan Konak, “Karadenizliler hep yağmurda ağlar, gözyaşları görünmesin diye” sözleriyle '’Mimoza Çiçeğim'’ adlı parçayı seslendirdi.

Volkan Konak, “Kıbrıs’ta Kıbrıs türküsü de söylenir” diyerek 'Mağusa Limanı' adlı parçayı seslendirdi. Sevilen şarkılarının pek çoğunu konuklarıyla birlikte seslendiren Volkan Konak, gece sonunda İzmir Marşı’nı tüm izleyenlerle bir ağızdan söylerken ayakta alkışlandı.