K-Pet 1.ligde 24.haftada göreve geldiğim Mormenekşe’de çok zor ve ateşten gömleği giydim. Tabi ki bu görevi kabul etmemdeki en önemli faktör A takım kadrosunu iyi tanıma oldu. Ligde son sırada bulunan Değirmenliğin hem üzerinde 22 puanla 15. sırada Mormenekşe’yi devraldı. Mormenekşe’yi ligde tutmak için çok büyük çaba ve enerji harcadık. Ligde son altı haftada 5 galibiyet 1 mağlubiyet alarak 37 puanla ligi tamamlayarak dörtlü avarajla play out oynamamız takımın moral ve motivasyonunu ciddi anlamda aşağılara çekti. Play out maçlarında da bunun etkisini ve dezavantajını yaşayarak ilk iki maçı kaybederek ciddi anlamda küme düşmeyle yüzleştik ve son maçımızı kazanarak zor olanı başarmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bu başarı bir ekip işidir. Ben geldim yaptımla olmaz, biz bu görevi takımın abisi takımın üstünde ciddi ağırlığı olan Hüseyin Özbaysal’ın yaptıkları hiç bir zaman küçümsenmeycek kadar olumlu ve motive artırıcı ve birlik beraberliği üst seviyede tutmak için hemen hemen takımla yatıp takımla kalkarak bizlere çok büyük destek olmuştur. Buradan ona bir kez daha çok teşekkür ederim.

Sonuçta sezon başı ben bu takıma genç takım antrenörü olarak geldiğimde her zaman başa oynayan istekli tempolu bir takım yaratarak bu yıl çok güzel işler yaparak Ahmed Sami Topcan kupasını kazanan Dumlupınar U21 takımını bu yıl tek mağlubiyeti yaşatan Mormenekşe U 21 takımıda kutlarım. burada büyük işler yaparak liği Dumlupınar’ın ardından ikinci bitirerek büyük başarı elde etmiştir.

A takım görevimi maalesef iki tecrübeli hocaya teklif yapılıp, ikisininde görevi kabul etmemesi üzerine kıramayacağım insanların baskısı sonucunda görevi kabul ettim. Verilen görevin çok büyük bir sorumluluğun altına girdiğimizin farkındaydım. Bu göreve gelmemde büyük rol oynayan Metin Menekşeli’ye ve Mormenekşe’yi ayakta tutan fedakar yönetimde olan olmayan Hasan Kemal abime , Hüseyin Tünsay , ve mevcut başkanım Hilmi Öztemiz’e çok teşekkür ederek, ateşten giydiğim gömleği layıkıyla ve başarılı bir şekilde görevimi tamamlayıp gelecek yıllarda daha sağlam bir Mormenekşe yaratmaları dileğiyle tüm köy halkına takımlarına sahip çıkmalarını dilerim bizler olur veya olmayız bu takım onlarındır. (MHA)