Eski kız arkadaşını telefonla taciz ettiği bununla da yetinmeyip çatıdaki çanak antenini kırdığı ileri sürülen Mehmet Kabakulak’ın ülkede de kaçak olarak yaşadığı ortaya çıktı

Girne’de Mart ile Mayıs ayları arasında yaşanan olayda eski kız arkadaşını sürekli olarak taciz eden Mehmet Kabakulak’ın sonu cezaevi oldu. Mart ayından Mayıs ayına kadar eski kız arkadaşını telefonla taciz eden, 10 Mayıs tarihinde ise eski kız arkadaşının kaldığı apartmanın çatısına çıkarak, çanak anteni eğip kullanılmaz hale getirdikten sonra cihazı sökerek alan zanlı şikayet üzerine tutuklandı. Zanlı Kabakulak, dün teminat talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Aylardır sürüyordu

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis, zanlı Mehmet Kabakulak’ın “Kasti hasar”, “Sirkat”, “Telefonda taciz” ve “KKTC’de izinsiz ikamet etmek” suçlarından tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının ayrıldığı kız arkadaşını Mart ayından bu yana sürekli cep telefonuna mesajlar göndererek taciz ettiğini söyledi.
Zanlının 10 Mayıs tarihinde de eski kız arkadaşının kaldığı apartmanın çatısına çıkarak, çanak anteni eğip kullanılmaz hale getirdiğini ve cihazı sökerek çaldığını belirten polis, zanlının 2016 yılından bu yana ülkede kaçak yaşadığını ifade ederek, davaları görüşülünceye kadar cezaevine gönderilmesi talebinde bulundu. Mahkeme, zanlının ülkede kaçak yaşadığına dikkati çekerek davaları görüşülünceye kadar 1 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmesine karar verdi.