Gazimağusa Belediyesi bünyesindeki MGA Bilardo takımının sporcusu Mustafa Alnar Hollanda’da yapılan Avrupa Gençler Şampiyonası’na önemli bir başarı elde ederek hem ülkemizin hem de Gazimağusa Belediyesi’nin gururu oldu.

Başarılı sporcu, bugün Anteröneri Memet Şanlısoy ile birlikte Başkan İsmail Arter’i ziyaret etti. Sporcumuzun Avrupa’da 2 farklı kategoride elde ettiği 2. Ve 3. Lük derecelerinin yanısıra, son olarak Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları’nda MGA’nın şampiyon olarak kazandıkları kupa Başkan İsmail Arter’e takdim edildi. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunlarında KKTC Bilardo Milli Takımı’nın şampiyon olan takımın 3 sporcusundan 2’sinin MGA’dan olması ve toplamda 12 MGA sporcusunun milli takımda yer alması da ayrı bir gurur kanyağı oldu.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, MGA bünyesinde Bilardo ekibinde ve aynı zamanda Milli Takımında yer alan Musytafa Alnar’ı tebrik ederek hem bilardo sporunun tanıtılması hem de başarıların nasıl elde edildiği konusunda önemli bir iş başardığını ifade etti bunun gençlerin bilardoya yönelmesini sağlayacağına dikkat çekti. spor, eğitim ve sosyalleşme adına eğitimin ailede başladığını ifade eden Başkan Arter 2018-2019 Avrupa Gençler Şampiyonası’nda başarılı dereceler elde eden Mustafa Alnar’ın hem babasını kutladı hem de sporcunun başarısında büyük emeği olan Mehmet Şanlısoy’a da belediye adına teşekkür etti ve Mustafa Alnar’ın önümüzdeki günlerde Rusya’da katılacağı Dünya Gençler Şampiyonası’nda başarılar diledi. Başkan Arter, Sanat alanına verdiği destekte olduğu gibi spor alanında da sporculara gereken desteği vermeye devam edeceğini kaydetti. (MHA)