İlk Şubesini Mağusa’da Salamis Yolu üzerinde açan Corner Pizza, halka daha iyi hizmet verebilmek için Terminal Lemar yanına taşındı.



İşletmeciliğini Rıfat Berkel’in yaptığı Corner Pizza 14 Mayıs Pazartesi günü düzenlenen açılış töreniyle yeni yerinde hizmete girdi.



Ulusal Birlik Partisi Milletvekili ve İlçe Başkanı Oğuzhan Hasipoğlu, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’inde katıldığı açılış törenine pek çok davetli katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Arter: “Bir kaç yıldır böyle bir yerin açılmasını özlemle beklediğimizi söylemek istiyorum. Böyle güzel bir ortamda böyle güzel bir yeri Rıfat kardeşimizin işletiyor olması da apayrı bir güzelliktir. Kendisini ispat etmiş bir işletmecidir. Diğerlerine ayıp olmasın ama üstüne yoktur. Çünkü 1986 yılında ben mezun olup çalıştığım sene de Lefkoşa’da bu tarz bir yer açtığını hatırlıyorum. Hep çalışarak emek ederek bu yerlere geldi. Bolluk ve bereket içerisinde hayırlı işler diliyorum. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.



Sonrasında UBP Milletvekili ve İlçe Başkanı Oğuzhan Hasipoğlu: “Bende böyle önemli bir açılışta bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Hakikaten üstadımız Kıbrıs’ın başka bölgelerinde de böyle güzel restoranlar açtı. Leziz ürünlerini tattık. Böyle önemli bir lokasyonda pizza bir boşluktu. Bu tür sektörlerde devamlılık ve kalite önemli hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetlilere pizza ikramında bulunuldu.