Gazimağusa Kaymakamlığı, Gazimağusa Belediyesi ve Toplumsal Gelişim Hareketi Derneği'nin (TOGEH) işbirliği ile toplu sünnet töreni gerçekleştirildi.


Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, “Toplumsal Gelişim Hareketi Derneği etkinliklerden biridir. Bugün yapılan toplu sünnet etkinliği, zaman zaman şehrimizde bu tür etkinlikler olur ama böyle toplu sünnetler hem aileler için önemli hem de biz katkı koyanlar olarak, çok önem veriyoruz. Özellikle dernek başkanına, yönetim kuruluna böyle bir etkinliği organize ettikleri için teşekkür ederken; emeği geçen tüm doktorlarımıza da buradan teşekkür ediyorum. Çocuklarda biraz sevinç, biraz korku var; her çocuğun başına gelen bir şeydir. Onun için böyle bir günde yanlarında olmak istedik. Tekrardan teşekkür ederim, hayırlı olsun” dedi.



TOGEH sözcüsü ise, "TOGEH olarak yapacağımız her etkinlikte, toplumun gelişiminde eğitim ve sağlığı baz alarak oluşturmuş olduğumuz vizyonumuzla birlikte bugün burada bireylerin sağlık görevi olan sünnet programı için toplanmış bulunuyoruz. Belirli yaş gruplarını kapsayan çocuklarımızın daha steril bir ortamda hem sünnet programını gerçekleştirip he de eğlenecekleri bir organizasyonla başladık. Bugün bizler de onların mutluluğunu paylaşacağımız için ayrı bir heyecan içerisindeyiz. Bizleri destekleyen Kaymakamamız Kemal Serpal'e, Gazimağusa Belediye Başkanımız İsmail Arter'e ve sünnet etkinliğini gerçekleştiren adamızın en iyi doktorları Süleyman Uluçay, Mustafa Kalfaoğlu, Sadrettin Tuğulcu ve Hakan Dinçyürek'e teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. (MHA)