Gazimağusa Belediyesi ile Kıbrıs Türk Festivalciler Derneği ortaklığında gerçekleştirilen Mağusa Suriçi Panayırı’ndan elde edilen stant gelirleri Kıbrıs Türk Festivalciler Derneği tarafından Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlandı.

Bu kapsamda Kıbrıs Türk Festivalciler Derneği Başkanı Murat Yurtseven, Genel Sekreter Ali Rüzgar ile  Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya ve Genel Sekreter Osman Akın, Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay ile bir araya geldi.

Gazimağusa Belediye Başkanı Uluçay Mağusa Suriçi Panayırı’nın böylesi güzel bir dayanışamaya vesile olduğu için gururlu olduğunu ifade etti. Mağusa Suriçi Panayırı’ndan elde edilen stant gelirlerinin bağışlanması ile yardımların daha da anlamlı hale geldiğini belirten Başkan Uluçay, derneğe yapılacak yardımların devam etmesi ile Gazimağusa’da Şampiyon Melekler’in adının yaşatılacağı okul projesinin gerçekleşmesinin mümkün olduğuna inandığını ve çalışmalara bu yönde devam edileceğini kaydetti.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği adına bağış makbuzu karşılığında bağış çekini devralan dernek başkanı Ruşen Karakaya, son zamanlarda dernek adına güzel toplumsal dayanışma örneklerinin yaşandığını belirterek Kıbrıs Türk Festivalciler Derneği’ne teşekkür etti. Karakaya, Şampiyon Melekler
adına dernek tarafından gerçekleştirilmesi hedeflenen projeler için tüm halkın yanlarında olmasından dolayı minnettar oldukları ifade etti.

Kıbrıs Türk Festivalciler Derneği Başkanı Murat Yurtseven de toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekerek Şampiyon Melekler’in anısının yaşatılması için destekçi olmaya devam edeceklerini söyledi.