Mağusa Mesarya Lions Kulübü, her yıl Lions Kulüpleri tarafından organize edilen Peace Poster yarışmasını bu yıl Gazimağusa Türk Maarif Koleji’nde düzenledi.

Yarışma neticesinde 221 resim arasında, sergilenmeye değer 26 resim belirlendi. Birinci seçilen resim uluslararası yarışmaya katılmak üzere Amerika’ya gönderildi. Bu sebeple resim sergisinde kazanan öğrencimizin 1 gün içinde hazırlamış olduğu başka bir resim sergiye dahil edildi. Mağusa Mesarya Lions Kulübü Eğitim Komitesi Başkanı Ln. Seren Başor Reynolds’ın yapmış olduğu yoğun çalışma neticesinde çocuklarımızın gözünden gelecekteki barış nasıl olmalı konulu resim sergisi, CityMall ve GTMKoleji işbirliğinde 1-3 Aralık tarihleri arasında CityMall’da halkın ziyaretine sunuldu.

Sergi açılışı 2 Aralık Cumartesi günü saat 11.30’da Okul Müdürü Bahadır Volkan, Kulüp Başkanı Ln. İbrahim Genç ve resim öğretmeni Zühre Özkaramanlı’nın konuşmaları ile yapıldı. Sergide resimleri sergilenen öğrencilere sertifikaları, ayrıca ilk 3 dereceyi alan öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri Kulüp Başkanı tarafından takdim edildi.