Gazimağusa Belediyesi’nin bu yıl 21.’sini düzenlediği Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali’nde dün akşam sahneye çıkan Türkiye’nin sevilen popçularından Murat Dalkılıç, hiç düşmeyen enerjisiyle sergilediği muhteşem performansla izleyenlere eğlenceli bir gece yaşattı. Mağusa Festivali’nin genç seyircisini hareketli şarkılarıyla coşturan Murat Dalkılıç, hem şarkıları hem sahne performansı ile büyük beğeni topladı.

Kurultay Akbay Orkestrası The Dream Band ile Othello Kalesi’nde

 

Ülkemizin sevilen sanatçılarından Kurultay Akbay Orkestrası The Dream Band eşliğinde geçen yıl çıkardığı “Hep Sen Varsın” albümündeki şarkılarıyla bu akşam (11 Temmuz) Othello Kalesi'nde olacak.

 

Ankara Devlet Opera ve Balesi 13 Temmuz’da Salamis Antik Tiyatro'da

 

Meksikalı ünlü ressam Frida Kahlo'nun hayatından kesitleri yansıtan modern dans gösterisiyle Ankara Devlet Opera ve Balesi 13 Temmuz akşamı Salamis Antik Tiyatro'da muhteşem bir dans gösterisi sunacak

 

Festival kapsamında, Bekir Küçükay'ın gitar kursu resitali 17 Temmuz akşamı Othello Kalesi'nde,  Kıbrıslı besteci ve müzisyen Mehmet Ali Sanlıkol ve grubu 18 Temmuz akşamı Othello Kalesi'nde sahne alacak.

Festivalimizin kapanış konseri ise efsane bir isimle olacak. 70'li yıllardan bugüne gönüllerde taht kuran Porto Rico'lu ünlü gitarist ve şarkıcı José Feliciano 19 Temmuz akşamı Salamis Antik Tiyatro'da unutulmaz bir geceye imza atacak.

Festival biletleri hem mesai saatlerinde hem mesai dışındaki saatlerde Gazimağusa Belediyesi’nden ve tüm Deniz Plazalardan temin edilebilir. Ayrıca etkinlik gecelerinde kapıda da bilet satışı yapılıyor.