Kuzey Kıbrıs'ın sahiller ve denizi ile en güzel ilçelerinden ola İskele Long Beach’te koşu tutkunlarının kalplerini fethedecek muhteşem bir etkinlik için geri sayım başladı.

Geleneksel hale gelen “Long Beach Run” yarışması bu yıl üçüncü kez düzenleniyor; 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek olan bu büyük etkinlik Noyanlar Şirketler Grubu Ana Sponsorluğunda yarış direktör ve koordinatörü  Doğa Noyan ve paydaşların özverileri ile gerçekleşecek. Long Beach Run, sadece koşu yarışması değil, aynı zamanda bir halk buluşması ve eğlence şöleni olarak da son 3 yıldır kendini gösteriyor. Long Beach sahili boyunca uzanan nefes kesici parkur koşu tutkunlarına nefes kesici deniz manzaralı unutulmaz bir deneyim sunacak. Bu eğlenceli ve keyifli yarış, sadece koşucuları değil, aileleri ve arkadaş gruplarını da bir araya getirerek, sporun ve sağlıklı yaşamın önemini vurguluyor.

Etkinlik boyunca düzenlenecek olan çeşitli aktiviteler ve sürprizlerle dolu program, katılımcıları keyifli bir gün geçirmeye davet ediyor. Long Beach Run, İskele bölgesinin en önemli geleneksel etkinliklerinden biri haline gelirken katılımcılar, bu yıl da dopdolu bir deneyim yaşayacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Long Beach Run etkinliğinin gelirinin bir kısmının Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne ve bazı yardım derneklerine bağışlanacak.

Başvuru için www.runiskele.com ve iletişim için +90 533 880 75 68 ‘i arayabilirsiniz.