Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneği Gazimağusa Şubesi Belediye Başkanı İsmail Arter’e bir nezaket ziyaretinde bulundu. Gaziler Derneği Gazimağusa Şubesi Başkanı Mustafa Menteşe beraberindeki heyetle Belediye Başkanı Arter’i makamında ziyaret etti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplumda çok büyük ve önemli bir yeri olan Gaziler Derneği ile hem tarihsel bilgileri ve de konulara yaklaşımları açısında sürekli istişare içinde olduklarını belirtti. Arter, Gaziler Derneği ile karşılıklı ziyaretlerde ülkedeki güncel konuları konuştuklarını, Türkiye’de dövizin tırmanışından dolayı sıkıntı yaşandığını, hem hükümete hem de iş adamalarına bu konuda düşen görevler olduğunu ifade etti. Başkan Arter, belediye olarak kendilerinin de bununla ilgili çalışma yaptıklarını, bu sıkıntının uzun süre sürebileceğini ifade ederek, Türkiye Cumhuriyeti devletinin geçmişte de sıkıntılı dönemlerinin olduğunu, her zaman bu sıkıntıların altından kalktığının dikkat çekerek bu dönemde hem sabırlı hem dikkati olmamız gerektiğini kaydetti.

Gaziler Derneği Gazimağusa Şubesi Başkanı Mustafa Menteşe de, daha önce yapmayı istedikleri ziyareti şimdi yapabildiklerini ifade ederek, Belediye Başkanı İsmail Arter ile her zaman uyum içinde hareket ettiklerini ifade eti ve maddi manevi olarak her zaman derneklerini destekleyen başkan İsmail Arter’e teşekkür etti.