İngiltere Liginde Swensea forması giyen Martin Olsson'un sosyal medya üzerinden milli takım kampındayken, bir kadına cinsel içerikli video gönderdiği, bunun üzerine de kadının polise suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.





OLSSON KENDİNİ SAVUNDU: MASUMUM


Ülkenin en büyük gazetelerinden Aftonbladet'e konuşan İsveç Milli Takımı sol beki Swansea'li Martin Olsson, birçok kişinin milli takımda oynayan kendisi gibilerini örnek aldıklarını ve böyle bir şeyi asla yapmayacağını, masum olduğunu belirtti. Kişi ya da kişilerin sosyal medyada fotoğraflarını çalarak Snapchat ve Tinder'de kullandıklarına değinen Olsson, bazılarının kendisini rahatsız etmeye teşebbüs ettiklerini ya da bu kişilerin normalde zihinsel istikrarlı olmadıklarını ve bunu neden yaptıklarını bilmediğini ima etti.


FEDERASYON DA OLAYI ARAŞTIRIYOR


İsveç Futbol Federasyonu futbolcunun ifadesine inandığını belirtirken, federasyon genel sekreteri Håkan Sjöstrand, olaya çok ciddi baktıklarını söyledi. Birilerinin açıkça futbolcuya kötü şeyler yapmak istediğine vurgu yapan Sjöstrand, aldıkları enformasyona göre futbolcunun kimliğinin çalınmasına maruz kaldığını ve polisle irtibata geçtikleri gibi kendilerininde olayı araştırdıklarını ifade etti.


2013 YILINDA DA BAŞINA GELMİŞ


Milli sol bek Olsson'un ayrıca, 2013 yılında da benzer bir olayla karşı karşıya kaldığını ve soruşturma sonunda masum olduğunun kanıtlandığı belirtildi. Futbolcunun bu ifadelerinin doğru olmadığını öne süren kadın, videoyu kendisine İsveç Milli Takımı kampındayken gönderdiği iddiasında bulundu.