Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Merkezi’nde Genel Başkan Hüseyin Özgürgün’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Gazimağusa Bölgesi’nde seçimlerden sonra alınan farklı zafer, diğer bölge seçim sonuçları ve gündeme dair konuları değerlendiren başkanlar, yaklaşık olarak 1 saat baş baş özel görüşme gerçekleştirdiler.



 

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Öncelikle Sayın İsmail Arter’e seçimlerde aldığı zaferden dolayı tebrik ederim ve gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden dolayı da teşekkür ederim. Başkan İsmail Arter’in ikinci kez kazanmasından dolayı mutlu olduğumu belirtmek isterim dedi. Arter’in gerçekleştirdiği ve de gerçekleştireceği projeler ile Mağusa’ya ne kadar yakışan bir başkan olduğunu gösterdi” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ise konuşmasında, “ Sayın Başkan Özgürgün başta olmak üzere  ve Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP), seçim süreci boyunca  şahsıma tam destek ile yanımızda durdunuz,öncelikle bu desteğiniz için sizlere öok çok teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz desteğe layık olacağız, önümüzdeki 4 yıl daha çok birlikte çalışacağız. Mağusa halkına daha güzel bir Mağusa yaratacağız ve Mağusa’nın kültür başkenti olmasının yanı sıra, büyük projelerin’de başkenti olması için hep birlikte çalışacağız” dedi.