Arter, TBK Gaziler Derneği Gazimağusa Şubesi’ni ziyaret ederek, Başkan ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Menteşe: “Doğru yapılan her işin mutlak arkasındayız”

Gazimağusa Belediye Başkanı ve Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneği Gazimağusa Şubesi’ni ziyaret ederek, Şube Başkanı ve Genel Sekreteri Mustafa Menteşe ve Dernek üyeleri ile bir araya geldi.



Arter: “Kazanan yine Gazimağusa olacak”

Arter, Dernek Başkan ve Üyeleri ile TBK Gaziler Derneği Gazimağusa Şube binasında bir araya geldiği toplantıda, kısa bir konuşma yaptı.

Arter konuşmasında, verilen desteğin, halka hizmet adına verildiğinin bilincinde olduklarını dile getirerek, “Verilen desteğin halka hizmet adına olduğunun bilinciyle hareket ettik. Bu bilinçle kentimizin kalkınması için birçok proje ortaya koyduk. Aynı bilinç, kararlılıkla ve hızla, gelecek dönemde de hizmet etmek adına bir kez daha göreve talip olduk” dedi



“Yeni dönem hedefimiz, Gazimağusamızı 2020’li yıllara hazırlamak olacaktır. Bizleri bu hedefe ulaştıracak projelerimiz de hazırdır” diyen Arter, Dernek yetkilileri ile bu bağlamda istişare içerisinde olmak, kendileri açısından her zaman önem arz ettiğini dile getirdi.