Bayramın birinci gecesi yıldızlarla yaşanan konserler serisinde coşku dolu performansıyla İrem Derici de yer aldı. Girne’deki Vuni Palace Hotel’de konser veren İrem Derici giydiği iki ayrı kıyafetle dünyaca ünlü yıldızların eşofman şıklığını sahneye taşıdı.

EŞOFMAN ŞIKLIĞI MODASINA UYDU:

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Girne’deki Vuni Palace Hotel’deki konserine dünyaca ünlü yıldızların eşofman şıklığını yansıtan rahat ama ışıl ışıl iki kıyafetle çıktı. Ünlü şarkıcı sahnede gece boyunca dans ederek bayramın hakkını verdi.

Biri gümüş dökümlü, diğeri siyah bikinili iki eşofman tipi kıyafetin rahatlığına kendini iyice kaptıran Derici gece boyunca sahnede dans etti. Şarkı sözlerini zaman zaman değiştirerek Kıbrıs’a sevgisini de yansıtan Derici konuklardan tam not aldı.

Derici’nin hız kesmeyen coşkusu çoğu zaman masalara da taştı. Öyle ki konuklar hareketli şarkılarda yerlerinde duramayarak doya doya dans edip tam bir bayram havası yaşadı. Son derece samimi bir atmosferde yaşanan konserde doğum günü kutlamaları yapanlar da vardı.